Velkommen til kulturfrokost: «De unges stemmer» tirsdag 3. mars kl. 09.00-10.00.

Asker Kulturhus byr på en kulturell start på dagen, frokost og ungdommelig engasjement gjennom politiker Anne Høie Guettler som forteller om veien fra frivillig ungdomsarbeid til en tydelig ungdommens stemme i Asker kommunestyre. Fra en av de frivillige i Radar event får vi høre om viktigheten av tilhørighet og det å finne sin plass i en ungdomskultur. Fra gründeren av Dansesonen får vi høre om glede, identitetsbygging og mestring gjennom dans, mens Ungkultur Asker lanserer helt ferske videoklipp: «Ungdommens stemme». Bli inspirert av optimistiske toner fra musikalen «Annie» og presentasjon av flere spennende mars-arrangementer i Kulturåret 2020.

Ingen påmelding, det er gratis og åpent for alle. Vi starter presis, så kom gjerne litt før for kaffe/te og en skål med müsli. Velkommen til øvre vestibyle i Asker kulturhus.