10 år med familiefest!

Asker Kulturfestival arrangeres 1. – 9. juni

Asker kulturfestival feirer i år 10-årsjubileum! Festivalen var i sin tid en forlengelse av kulturuka, som har holdt på i 50 år i Asker før den tid. Vi gleder oss over at kulturfestivalen på sine ti år har vokst fra 4 til 9 kulturspekkede dager, med arrangementer over hele vår langstrakte kommune.

Asker kulturfestival byr på noe for alle – i alle aldre. Her ligger det til rette for gode møter og opplevelser på tvers av generasjoner. Og best av alt – det meste er gratis!

Hva med å lære å forvandle avfall til gull med Omattatt ombruksverksted, eller prøve deg på et instrument på kulturskolens åpne dag? Riste løs kan du gjøre på ulike danseworkshops for både små og store, eller gi deg med i rytmene under samspillkonsert med Jostein på utescenen ved Asker kulturhus.

Disse dagene byr på flotte musikalske opp-levelser når konsertene står i kø. Du kan også bli bedre kjent med Erik Byes historie og viser, eller være med på jazzmesse i Østenstad kirke.

Vi håper på godt vær som ramme for ute-arrangementer som Kystkulturkveld ved Selvikvillaen, Historisk sus i hagen på Hovtun og Spikkestad-dagen når Spikkestad vel feirer 100 år. Kommer det noen dråper regn, er det likevel nyttig å bli med på sankekurs om spiselige vekster på Åros.

Bli med på familiefest og feire det rike kulturlivet i kommunen vår!